Kampeerautoverzekering

Snel de premie van uw kampeerautoverzekering berekenen? Vul dan hiernaast uw gegevens in en u kunt vervolgens eenvoudig de premie voor uw kampeerautoverzekering vergelijken bij een aantal verzekeraars!

Heeft u bijvoorbeeld al wel 8 jaar uw rijbewijs maar nog nooit een kampeerautoverzekering op naam gehad? Dan krijgt u bij ons vaak toch al de laagste premie voor uw kampeerautoverzekering!

Als u de kampeerautoverzekering van uw keus uiteindelijk wilt aanvragen dan wordt de vraag gesteld of u schades heeft toegebracht en/of geleden in de afgelopen jaren. Ook schades die anderen aan u hebben toegebracht vallen hieronder. Ook de diefstal van een autoradio of als u een vergoeding via het Waarborgfonds Motorrijtuigen heeft gekregen, valt hieronder. Het onjuist beantwoorden kan tot gevolg hebben dat wij u niet kunnen accepteren.

Wordt er voor uw auto geen premie afgegeven? U mag ons altijd bellen of e-mailen. Vaak hebben wij toch wel mogelijkheden voor u!

Wat zijn schadevrije jaren? Als u uw kampeerautoverzekering gaat berekenen dan krijgt u op een gegeven moment een vraag hoeveel schadevrije jaren u heeft. Deze vraagt zorgt nog wel eens voor verwarring. Dit betekent niet het aantal jaren sinds uw laatste ongeluk of dat u al 5 jaar geen schade heeft veroorzaakt in de auto van uw ouders. Schadevrije jaren is het aantal jaren dat bij uw huidige verzekeraar over u is geregistreerd. Het is altijd verstandig om dit bij uw huidige verzekeraar even na te vragen als u het niet zeker weet. Heeft u nog nooit bijv. een autoverzekering op naam gehad dan heeft u 0 schadevrije jaren. In de meeste gevallen kunt u zich zelfs met ‘negatieve’ schadevrije jaren (u staat dan in de min door een eerdere schade) nog steeds verzekeren.

Het laden van de berekeningssoftware kan soms even duren. Bedankt voor uw geduld, het wordt beloond! Na het invoeren van de gegevens krijgt u de mogelijkheden te zien. Wilt u de kampeerautoverzekering aanvragen? Selecteer dan de verzekeraar van uw keus door het vakje voor de naam van de verzekeraar aan te klikken. Klik vervolgens onderaan het overzicht op de knop ‘volgende’. U kunt dan de aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstandverzekering, no-claimbeschermer, schadeverzekering inzittenden e.d. selecteren.

1) Beantwoord hieronder een paar eenvoudige vragen

2) Bereken en vergelijk welke autoverzekering bij u past.

3) Bevalt de premie? Dan kunt u de autoverzekering direct aanvragen!

4) U krijgt direct een bevestiging of uw aanvraag akkoord is.

Bij een ‘lastige’ aanvraag kan het soms een paar uur duren voor u een reactie per e-mail krijgt. Wij willen u vragen in de tussentijd niet ergens anders een kampeerautoverzekering aan te vragen om te voorkomen dat u dan opeens 2x verzekerd bent.

Een autoverzekering kent 3 varianten:

  • WA: voor schade die u toebrengt met uw auto of gekoppelde aanhanger/caravan aan anderen (derden). De WA verzekering is verplicht en is de goedkoopste kampeerautoverzekering
  • Beperkt Casco (Extra of Plus): deze verzekering biedt als aanvulling op de WA verzekering een extra dekking voor o.a. de volgende gebeurtenissen: brand, diefstal, ruitbreuk, aanrijdingen met dieren, ontploffing, storm, hagelschade. De aanvullende premie is vaak heel laag en uw camper is dan een stuk beter verzekerd.
  • Volledig Casco (All Risk): Dit is de meest uitgebreide dekking die voor uw camper beschikbaar is. U bent nu ook verzekerd voor schade door aanrijdingen, te water raken, botsen, slippen. Ook als het uw schuld is.

Belangrijke aanvullende verzekeringen bij uw autoverzekering:

  • No-claim beschermer: met deze extra toevoeging op uw kampeerautoverzekering mag u 1 maal per jaar een schade veroorzaken zonder dat dit een nadelig effect heeft op de opgebouwde korting op uw kampeerautoverzekering.
  • Schadeverzekering voor inzittenden: bij een ongeval met letsel zijn uw inzittenden extra goed verzekerd. In tegenstelling tot de traditionele ongevallen inzittendenverzekering keert de ‘SVI’ ook smartengeld en inkomensverlies aan de bestuurder (en overige inzittenden) uit. Het verzekerde bedrag is ook veel hoger en gaat in de meeste gevallen tot e 1.000.000,- per auto. Om de premie hoeft u het niet te laten!
  • Rechtsbijstandverzekering: u kunt altijd een discussie krijgen over de oorzaak van het ongeval. Dan is het prettig om te weten dat u voor een beetje meer premie uw dossier kunt laten behandelen door gespecialiseerde juristen van een rechtsbijstandsverzekeraar.

Wij helpen u graag bij de keuze van de voor u beste en goedkoopste kampeerautoverzekering.