Oldtimerverzekering

Snel de premie van uw oldtimerverzekering berekenen? Vul dan hiernaast uw gegevens in en u kunt vervolgens eenvoudig de premie voor uw kampeerautoverzekering vergelijken bij een aantal verzekeraars!

Wordt er voor uw auto geen premie afgegeven? U mag ons altijd bellen of e-mailen. Vaak hebben wij toch wel mogelijkheden voor u!

Het laden van de berekeningssoftware kan soms even duren. Bedankt voor uw geduld, het wordt beloond! Na het invoeren van de gegevens krijgt u de mogelijkheden te zien. Wilt u de oldtimerverzekering aanvragen? Selecteer dan de verzekeraar van uw keus door het vakje voor de naam van de verzekeraar aan te klikken. Klik vervolgens onderaan het overzicht op de knop ‘volgende’. U kunt dan de aanvullende verzekeringen zoals rechtsbijstandverzekering, no-claimbeschermer, schadeverzekering inzittenden e.d. selecteren.

1) Beantwoord hieronder een paar eenvoudige vragen

2) Bereken en vergelijk welke oldtimerverzekering bij u past.

3) Bevalt de premie? Dan kunt u de oldtimerverzekering direct aanvragen!

4) U krijgt direct een bevestiging of uw aanvraag akkoord is.

Bij een ‘lastige’ aanvraag kan het soms een paar uur duren voor u een reactie per e-mail krijgt. Wij willen u vragen in de tussentijd niet ergens anders een oldtimerverzekering aan te vragen om te voorkomen dat u dan opeens 2x verzekerd bent.

Een oldtimerverzekering kent 3 varianten:

  • WA: voor schade die u toebrengt met uw auto of gekoppelde aanhanger/caravan aan anderen (derden). De WA verzekering is verplicht en is de goedkoopste oldtimerverzekering
  • Beperkt Casco (Extra of Plus): deze verzekering biedt als aanvulling op de WA verzekering een extra dekking voor o.a. de volgende gebeurtenissen: brand, diefstal, ruitbreuk, aanrijdingen met dieren, ontploffing, storm, hagelschade. De aanvullende premie is vaak heel laag en uw oldtimer is dan een stuk beter verzekerd.
  • Volledig Casco (All Risk): Dit is de meest uitgebreide dekking die voor uw oldtimer beschikbaar is. U bent nu ook verzekerd voor schade door aanrijdingen, te water raken, botsen, slippen. Ook als het uw schuld is.

Belangrijke aanvullende verzekeringen bij uw oldtimerverzekering: .

  • Schadeverzekering voor inzittenden: bij een ongeval met letsel zijn uw inzittenden extra goed verzekerd. In tegenstelling tot de traditionele ongevallen inzittendenverzekering keert de ‘SVI’ ook smartengeld en inkomensverlies aan de bestuurder (en overige inzittenden) uit. Het verzekerde bedrag is ook veel hoger en gaat in de meeste gevallen tot e 1.000.000,- per auto. Om de premie hoeft u het niet te laten!
  • Rechtsbijstandverzekering: u kunt altijd een discussie krijgen over de oorzaak van het ongeval. Dan is het prettig om te weten dat u voor een beetje meer premie uw dossier kunt laten behandelen door gespecialiseerde juristen van een rechtsbijstandsverzekeraar.

Wij helpen u graag bij de keuze van de voor u beste en goedkoopste oldtimerverzekering.